Landgoed Ulvenhart

Vergaderlocatie Breda

Landgoed Ulvenhart is dé vergaderlocatie nabij Breda waar coaches, teams en werknemers op geïnspireerde wijze samenkomen. Uit onze ervaringen blijkt dat hier de meest creatieve ideeën worden bedacht. U kunt uw zakelijke gasten bij ons hartelijk ontvangen. In deze bosrijke omgeving vindt u alle rust, ruimte en beslotenheid die u zoekt. Landgoed Ulvenhart is een unieke vergaderlocatie bij Breda voor uw zakelijk samenzijn.

Een vergaderlocatie waar u ongestoord kunt vergaderen

Gelegen aan de vennen van het Strijbeekse Hei vindt u Landgoed Ulvenhart: een bijzondere vergaderlocatie nabij Breda. Ulvenhart is een zeer geschikte plek voor een samenkomst van een selecte groep managers, maar ook voor een zakelijk bijeenkomen van honderd of meer werknemers. Het landgoed en de sfeervolle binnenruimtes maken Landgoed Ulvenhart een prachtige vergaderlocatie nabij Breda.

Vergaderlocatie Breda

De maximale capaciteit voor de vergaderlocaties is 150 man. De binnenplaats van Landgoed Ulvenhart is een adembenemend decor voor alle evenementen. U kunt kiezen voor een 12-uurs arrangement of een 32-uurs pakket waarbij u geniet van de culinaire hoogstandjes van onze koks en eventuele overnachting op het landgoed.

Voordelen Landgoed Ulvenhart als vergaderlocatie

Landgoed Ulvenhart is zeer geschikt als vergaderlocatie nabij Breda. Enkele voordelen van het landgoed als vergaderlocatie zijn:


Bent u op zoek naar een unieke en groene vergaderlocatie nabij Breda? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aan. Laat ons uw verwachtingen overtreffen tijdens uw zakelijke bijeenkomst bij Landgoed Ulvenhart.