Landgoed Ulvenhart

Vergaderlocatie met overnachting

Voor een meerdaagse vergaderlocatie kunt u een luxe hotel reserveren, maar om de beste resultaten te behalen kunt u ook kiezen voor een landelijke, inspirerende locatie in een bosrijke omgeving. De beukenbomen op Landgoed Ulvenhart prikkelen alle zintuigen van de genodigden. Dit unieke tafereel zorgt vanzelf voor innovatieve idee├źn en inspiratie.


Een vergaderlocatie met een ideale ligging

Zoekt u een meerdaagse vergaderlocatie met overnachting tussen uw kantoren in Amsterdam en Brussel? Dan is de vergaderlocatie van Landgoed Ulvenhart de ideale oplossing. Laat u betoveren door de authentieke uitstraling van het landgoed. De landelijke omgeving beschikt over alle ingredi├źnten die u nodig heeft voor een succesvolle meeting, evenement of vergadering.

De binnen- en buitenruimten zijn geschikt voor workshops en trainingen. Het einde van de werkdag wordt afgesloten met de culinaire versnaperingen met onder andere producten uit onze moestuin.

Voor de overnachting beschikt Landgoed Ulvenhart over 10 slaapkamers met een maximale capaciteit van 36 personen. Er is ruime gelegenheid om uw auto kosteloos te parkeren. 


Meerdaagse vergaderlocatie reserveren

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Neem contact op via 076 561 60 89 of vraag hier direct een offerte voor een vergaderlocatie met overnachting aan.