Landgoed Ulvenhart

Teambuilding activiteiten

Bij elk bedrijf is er een grote behoefte aan teambuilding activiteiten onder het personeel. De bedrijfswereld op haar beurt snakt weer naar een goed werkend team. Dit is ook prettig voor uw organisatie; een hecht team is productiever, voelt meer verbondenheid en heeft meer inspiratie. Dit resulteert in minder uitval door stress en ziekte. Door aan deze activiteiten deel te nemen ontdekt u de sterke punten en talenten van uw collega’s. Vlakbij Breda ligt dé perfecte teambuilding locatie.

Bij Landgoed Ulvenhart komt u terecht in een bijzondere omgeving ver weg van het kantoor en alledaagse zorgen. Hierdoor baant de creativiteit zich een weg door de oase van groen.

 

Teambuilding locatie met sfeervolle setting

Een betrokken team zorgt voor gemotiveerde medewerkers. Dit draagt bij aan een gezond bedrijf dat uiteindelijk betere prestaties kan behalen. De cursussen en acitivteiten van Landgoed Ulvenhart bieden u om uw team het maximale te laten presteren.

U kunt kiezen uit individuele sessies of groepstrainingen. Hiernaast bieden wij ook Masterclasses en volledig naar wens afgestemde programma’s aan. Deskundigen van de Ulvenhart Academy staan voor u klaar om met uw team aan de slag te gaan. De ongedwongen setting van het landgoed biedt u de ideale omstandigheden om uw gedachten te spiegelen en tot nieuwe inzichten te komen. De rustgevende natuur prikkelt uw zintuigen en de uitstekende faciliteiten doen de rest.
 

Haal uw inspiratie uit de natuur met teambuilding

Vrij van de afleidingen op kantoor gaat u samen aan de slag bij de fraaie teambuilding activiteiten. U kunt kiezen uit een 12-uurs pakket of een 32-uurs arrangement, waarbij de dag wordt afgesloten met een heerlijk driegangendiner. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u de opties van de activiteiten bespreken? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 076-561 60 89 of via e-mail info@ulvenhart.nl.