Landgoed Ulvenhart

Meerdaagse vergaderlocatie

Door te vergaderen in een landelijke en inspirerende omgeving haalt u de beste resultaten. Ook wanneer u op zoek bent naar een meerdaagse vergaderlocatie biedt Landgoed Ulvenhart graag de ideale oplossing. In de bosrijke omgeving vindt u de perfecte vergaderlocatie met overnachting, waar u uw zakelijke gasten hartelijk kunt ontvangen.

Een vergaderlocatie met een ideale ligging

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie met overnachting voor uw kantoor in de Benelux? Landgoed Ulvenhart biedt u graag een authentieke gelegenheid voor uw samenkomen. De landelijke omgeving heeft alle ingrediƫnten voor een succesvol evenement en is een geslaagde meerdaagse vergaderlocatie.

De binnen- en buitenruimten zijn geschikt voor workshops en trainingen.

Het landgoed beschikt over 18 slaapkamers, verdeeld over 3 accommodaties, te weten; De Jager & De Gelagkamers met 6 slaapkamers voor maximaal 20 personen, De Vos & De Zolder met 4 slaapkamers voor maximaal 16 personen en De Hooimijt met 8 slaapkamers met tweepersoonsbedden. Maximaal kunnen dus 52 personen tegelijk overnachten op ons landgoed. Is er meer slaapruimte nodig dan zorgen wij voor slaapruimte in de directe omgeving van het landgoed. Er is ruime gelegenheid om uw auto kosteloos te parkeren.

Meerdaagse vergaderlocatie reserveren

Vraag voor onze vergaderlocatie met overnachting vrijblijvend een offerte bij ons aan. Neem contact op via 076 561 60 89 of vraag hier direct een offerte aan.

Vergaderlocatie     Heisessie     Netwerkborrel     Presentaties     Brainstormsessie     Teambuilding

Blader door onderstaande fotocarrousel voor een sfeerimpressie.