Terugblik op een zonnige BOB Borrel

BOB Borrel

BOB staat voor Business Ontmoet Business. Regio Business organiseert zakelijke evenementen speciaal om jou in contact te brengen met je doelgroep. De geanimeerde borrels, debatten, masterclasses en golfdagen nodigen je uit om in een toegankelijke sfeer nieuwe handen te schudden, relaties uit te bouwen en deel te nemen aan inspirerende gesprekken.

Op 11 juni mochten we bij Landgoed Ulvenhart de BOB Borrel organiseren voor Regio Business.

Regio Business blikt terug op deze zonnige dag: Tijdens de BOB Borrel bij Landgoed Ulvenhart in Ulvenhout werden we omarmd door serene rust, ruimte en vrijheid. Een voorzichtig voorjaarszonnetje, het bruisende welkomstdrankje en het heerlijke eten van de barbecue zorgden voor een ontspannen sfeer. Jaap Korteweg van De Vegetarische Slager inspireerde met zijn bijzondere ondernemersverhaal. Leiderschapskwaliteiten werden getest tijdens het paarden mennen en schapen drijven. En natuurlijk werd er bijgepraat met bestaande en nieuwe contacten. Een geslaagde avond dus!