Landgoed Ulvenhart heropent haar deuren per 1 juni

Landgoed Ulvenhart

De afgelopen periode is er veel gebeurd waardoor wij genoodzaakt waren onze activiteiten tot nader order te staken. We hebben echter niet stilgezeten op ons mooie landgoed en achter de schermen is hard gewerkt. In de afgelopen weken hebben alle accommodaties en de slaapkamers een opknapbeurt gehad.

Groepen ontvangen op ons landgoed

Wij zijn erg blij u te mogen mededelen dat wij per 1 juni onze deuren weer mogen openen voor groepen. Vanaf deze datum kan Landgoed Ulvenhart groepen tot 30 personen ontvangen.

Wilt u op ons landgoed vergaderen? Houd er dan rekening mee dat wij aangepaste zaalopstellingen hanteren om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen. Heeft u nog vragen over onze accommodaties of vergaderarrangementen? Neem gerust contact met ons op via 076 561 60 89 .

Onderstaand vindt u alvast een sfeerimpressie van het opgeknapte landgoed. We zien u graag vanaf 1 juni op ons landgoed.