Nieuwe prijzen van Ulvenhart Klassiek en Ulvenhart DinerConcerten

Ulvenhart Klassiek finale 2020

Beste muziekliefhebber,

Per september 2020 hanteren wij nieuwe prijzen voor onze bijeenkomsten van Ulvenhart Klassiek en voor de Ulvenhart DinerConcerten.

Ulvenhart DinerConcerten

De nieuwe prijs voor de Ulvenhart DinerConcerten bedraagt €69,50 per persoon inclusief entree, aperitief, concert, diner, wijnarrangement en café complet.

U kunt reserveren voor onze DinerConcerten door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de concertdatum.

Ulvenhart Klassiek

De nieuwe prijs voor Ulvenhart Klassiek bedraagt €15,00 per persoon inclusief een programmablad en een kop koffie of thee voorafgaand aan de bijeenkomst.

Landgoed Ulvenhart biedt u voor komend seizoen van Ulvenhart Klassiek ook de mogelijkheid een passe-partout aan te schaffen. Hiermee bent u verzekerd van toegangskaarten gedurende het gehele Ulvenhart Klassiek seizoen. U betaalt € 119,- per persoon en krijgt hier een kaart voor alle concerten voor terug. Naast het voordelige tarief geniet u van het voordeel om niet in de wachtrij te hoeven staan en direct door te kunnen lopen. U kunt een passe-partout reserveren door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam en het gewenste aantal kaarten.