Gouden EKO-keurmerk voor Ulvenhart

Gouden EKO keurmerk

Gouden EKO-keurmerk voor Landgoed Ulvenhart

Met trots mogen wij u mededelen dat Landgoed Ulvenhart het gouden EKO-keurmerk heeft gekregen. Het keurmerk wordt bepaald door het percentage biologische producten op de totale inkoop. Deze certificering hebben wij mogen ontvangen omdat wij 80 tot 100% biologisch inkopen en vooral werken met dagverse biologische producten uit onze eigen moestuin.

Of u nu geniet van een diner tijdens één van onze DinerConcerten of kiest voor een zakelijk vergaderarrangement: bij Landgoed Ulvenhart bent u verzekerd van (h)eerlijke maaltijden! Hieronder vindt u enkele sfeerbeelden van onze prachtige moestuin. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op Landgoed Ulvenhart? Neem dan contact met ons op via info@ulvenhart.nl.

gouden keurmerk
EKO goud
Moestuin gouden EKO keurmerk