DinerConcert 31 maart: Gypsy-evening

DinerConcert 31 maart | Gypsy-evening

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Op donderdagavond 31 maart verwelkomen wij u graag op ons DinerConcert in het thema Gypsy-Evening!

We ontvangen deze avond de getalenteerde P.L. Szomora en Anastasia Kozhusko. Het duo brengt een breed scala: het traditionele zigeunerrepertoire, muziek in de stijl van Django Reinhardt en het Rosenberg Trio.

Reserveren DinerConcert

Wij hopen u Ulvenhartelijk te mogen ontvangen tijdens ons DinerConcert.

Team Landgoed Ulvenhart