Ulvenhart DinerConcert donderdag 28 april: Gregor Dešman, piano

Gregor_Desman_ (1)

Ulvenhart DinerConcert | Gregor Dešman, piano

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Op donderdag 18 april aanstaande verwelkomen wij u graag bij het Ulvenhart DinerConcert. 

Gregor Dešman is een Sloveense pianist die in Nederland woont en werkt. Door zijn aangeboren nieuwsgierigheid bestrijkt hij een breed repertoire. Van muziek uit de 18e tot de 21 eeuw. De complexiteit, esthetische en poëtische kant interesseert hem het meest. Hij studeerde in Slovenië, Italië, Kroatië en Nederland bij gerenommeerde docenten.

Wilt u meer weten over het concert? Bekijk dan ons agenda item: Ulvenhart DinerConcert

Wij hopen u Ulvenhartelijk te mogen ontvangen tijdens ons concert.

Team Landgoed Ulvenhart