Viert u Pasen dit jaar op Landgoed Ulvenhart?

lente ulvenhart

Op zondag 17 april serveren wij vanaf 12.30 uur een heerlijke en uitgebreide Paasbrunch voor het hele gezin.

Kom genieten van een gevarieerde all-in Paasbrunch met heerlijke gerechten bereid met producten van het seizoen in een prachtig landelijke ambiance. Wij hebben ook aan de kleintjes gedacht en bieden diverse paasactiviteiten aan voor de kinderen (4-12 jaar).

Ons all-in Paasbrunch arrangement is inclusief een bubbel bij aankomst, een amuse en een combinatie van een paasbuffet en uitgeserveerde gerechten. De dranken van het Hollands assortiment zijn inbegrepen in het all-in arrangement.

Bent u benieuwd naar het Paasmenu of wilt u direct reserveren? Dat kan via onderstaande button. Tot ziens op Landgoed Ulvenhart!

Meer informatie