Ulvenhart DinerConcert donderdag 26 mei: Dimitrov & Boelee, pianoduo en solo

Dimitrov & Boelee

Ulvenhart DinerConcert | Dimitrov & Boelee, pianoduo en solo

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Op donderdag 26 mei aanstaande verwelkomen wij u graag bij Ulvenhart DinerConcert. 

Quatre-mains spelen was in het verleden vaak een vorm van extra vermaak. In de tijd van Mozart, Schubert en Brahms was het een uitstekende manier om te flirten met het ‘andere geslacht’. Voor anderen was het een fantastische gelegenheid om de grootste symfonieën in de huiskamer tot leven te horen komen. Quatre-mains is een bijzondere vorm van kamermuziek; in geen enkel ander ensemble delen twee muzikanten 1 instrument!

Lees meer over dit bijzondere duo op ons agenda item: Ulvenhart DinerConcert.

Wij hopen u Ulvenhartelijk te mogen ontvangen tijdens ons concert.

Team Landgoed Ulvenhart