Ulvenhart Klassiek zondag 8 mei: Erten Deniz İspir en Ayşegül Yörükoğlu, piano en viool

Duo Erten

Ulvenhart Klassiek | Erten Deniz İspir en Ayşegül Yörükoğlu, piano en viool

Elke tweede zondagmiddag van de maand is het in Ulvenhart Klassiek een gezellige drukte. Dan spelen jonge topmusici die zijn geselecteerd uit heel Nederland en buitenland. Stuk voor stuk topmusici van morgen! 

Op zondag 8 mei aanstaande verwelkomen wij u graag bij Ulvenhart Klassiek. 

Erten Deniz İspir is een Turkse violist en studeerde van 2014 tot 2018 aan het Tsjaikovski Conservatorium in Moskou. Daarna kwam hij naar Nederland om te studeren bij Ilya Grubert. Sinds 2019 speelt hij op een Cuypers-viool van het instrumentenfonds.

Ayşegül Yörükoğlu komt uit Antalya en studeerde daar piano aan het conservatorium. Ze vervolgde de studie aan het Tsjaikovski Conservatorium in Moskou waar ze in 2017 afstudeerde. Momenteel volgt ze masterstudie bij Naum Grubert aan het Conservatorium van Amsterdam.

Wilt u meer weten over het concert? Bekijk dan ons agenda item: Ulvenhart Klassiek

Wij hopen u Ulvenhartelijk te mogen ontvangen tijdens ons concert.

Team Landgoed Ulvenhart