Het Strategisch Drieluik overleg

Strategisch Drieluik

… met het Landgoed als aanjager, strategisch hart en ontmoetingsplek voor transitie…

Onlangs vond Het Strategisch Drieluik Overleg plaats op Landgoed Ulvenhart bij Breda. Een initiatief van Martijn in opdracht van en in samenwerking met de Provincie Noord-Brabant.

De betekenis van het ‘drieluik’ kwam terug in de beoogde synergie van 3 sectoren (bouw – boer – industrie) in het kader van circulaire economie en in de agenda van drie keer 8 uren verdeeld over twee dagen. Martijn wist een verrassend getal van competente experts uit de circulaire innovatie te verzamelen die hun kennis deelden. Ik had de eer iets over Susmetro en onze aanpak voor gebiedsgericht evidence-based planning te vertellen.

Er was zon, lekker eten, sorghum bier & borrel en veel inspiratie voor een regionale aanpak met het landgoed als aanjager, strategisch hart en ontmoetingsplek voor transitie. Kortom het was meer dan geslaagd.

Gefeliciteerd met deze stunt, Martijn!