DinerConcert 28 juli: Anna Nebaba

Ulvenhart DinerConcert | Anna Nebaba, pianiste

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Op donderdag 28 juli aanstaande verwelkomen wij u graag bij Ulvenhart DinerConcert. 

De opbrengst van dit concert gaat naar een aparte Stichting die steun biedt aan jonge Oekraïense musici wiens leven door de oorlog is ontwricht. De steun omvat het bieden van onderkomen en studie in Nederland.

Lees meer over deze zanger op ons agenda item: Ulvenhart DinerConcert.

Wij hopen u Ulvenhartelijk te mogen ontvangen tijdens ons concert.

Team Landgoed Ulvenhart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *