Ulvenhart DinerConcert donderdag 30 juni: Timon van Velzen

Ulvenhart DinerConcert | Timon van Velzen, zanger

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Op donderdag 30 juni aanstaande verwelkomen wij u graag bij Ulvenhart DinerConcert. 

Timon komt met een soloprogramma in spetterende interbellum-stijl, waarbij hij zelf begeleidt op de piano. Hij neemt de bezoekers mee in een jaren ‘20 feest, met overeenkomstig repertoire: opera, liederen en vooral vrolijke ballades en Amerikaanse liederen uit die tijd.

Lees meer over deze zanger op ons agenda item: Ulvenhart DinerConcert.

Wij hopen u Ulvenhartelijk te mogen ontvangen tijdens ons concert.

Team Landgoed Ulvenhart