Moestuin lunch & diner, wederom een succes!

eerlijke oogst

Moestuin lunch & diner, wederom een succes!

De twee jaar oude moestuin op eigen landgoed wordt optimaal benut. Wist u dat dat onze chef regelmatig zelfgekweekte producten gebruikt? Zeer biologisch en heerlijk tijdens uw lunch of diner. Het hele jaar door kunnen wij gebruik maken van onze moestuin. Vaak wordt er gedacht dat er alleen in het voorjaar en de zomer producten worden gebruikt. In het najaar en de winter wordt er ook hard gewerkt. Er wordt dan wellicht minder geplant of geoogst, maar de werkzaamheden gaan gewoon door.

De moestuin op Landgoed Ulvenhart is ruim opgezet en er zijn veel verschillende soorten groenten, fruit en kruiden te vinden. De nodige producten worden in de ochtend geoogst en liggen tijdens de lunch of het diner bij u op het bord. De biologische zelfgekweekte producten zijn midden op het erf te vinden. Het ziet er in het voorjaar en in de zomer ook nog eens groen en gezellig uit!

Deze zomer heeft u kunnen genieten van een moestuin lunch of diner en hier is Landgoed Ulvenhart trots op. Door het succes deze zomer, hopen wij u volgend jaar wederom te verrassen. Bent u er dan ook bij? Hieronder twee enthousiaste deelnemers die bij de laatste lunch zijn geweest. Zij laten u weten wat ze er van vonden!

Fantastische ervaring. Doe het volgend jaar weer.

“Ondanks het slechte weer een fantastische middag gehad met mijn vriendinnen. Ook ontzettend leuk dat er voor mij gezongen werd door voor mij onbekende mensen. Bedankt Bart. Ook de wandeling door de moestuin hebben we als zeer positief ervaren. Wat een heerlijke producten hebben we gegeten. Kom gauw nog eens terug. Ook de concerten met diner kan ik van harte aanbevelen. Wat kan de heer A. Crezee zalig koken. Een streling voor de tong. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
Hanny Rotteveel, Breda”

Zeer smakelijk verzorgde lunch

“De moestuinlunch was uitstekend verzorgd. Leuk concept met eerst een rondleiding door de moestuin. De lunch zelf was tongstrelend! Voor herhaling vatbaar. We hebben genoten.”

Kunt u niet wachten om de moestuin te bewonderen, plan dan eerder een zakelijk of particulier samenzijn in. U kunt contact opnemen via de contactpagina of stuur ons een e-mail. We hebben een eenvoudige offertepagina waar u een aanvraag kunt doorgeven. Wilt u liever telefonisch reserveren? U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken van 08.30-17.00 uur op het nummer 076 561 60 89.