Terugblik DinerConcert met Duo Erten Deniz Ispir

Op donderdag 29 september vond weer een DinerConcert met een talentvol duo plaats. Met veel blijdschap kijken wij terug op deze succesvolle editie van het Dinerconcert.

Beide musici in dit duo zijn laureaten van vele internationale concoursen en hebben overal in Europa opgetreden. Het duo was te gast bij Podium Witteman en komt naar Podia Klassiek met een boeiend muziekprogramma. Ayşegül Yörükoğlu studeerde piano aan het conservatorium van Antalya, het Tsjaikovski Conservatorium in Moskou en bij Naum Grubert aan het Conservatorium van Amsterdam.
De pianiste gaf concerten in landen als Turkije, Duitsland, Nederland, Italië, Rusland, Oekraïne, Malta, Azerbeidzjan. Ze trad op als soliste in vele landen. Ook Erten Deniz studeerde aan het Tsjaikovski Conservatorium in Moskou en verhuisde naar Nederland voor studie bij Ilya Gruberts.

Wij hadden dan ook het volste vertrouwen in dit prachtige duo, en dat is tijdens het DinerConcert meer dan waargemaakt. Ook onze gasten waren enthousiast over deze mooie avond:

‘Prettig gezelschap, heerlijk eten, een geweldig optreden van het duo. Een geweldige avond gehad’