KerstdinerConcert bij Landgoed Ulvenhart

Landgoed Ulvenhart winter

KerstdinerConcert | 26 december 2022

Graag nodigen wij u uit voor het jaarlijkse Ulvenhart KerstdinerConcert, inmiddels traditie.

Dit jaar zal de uit Kiev afkomstige pianist Illia Fialko deze avond opluisteren met bewogen klanken. Talentvol en gedreven als Illia is, studeert hij nu -na menig optreden in binnen- en buitenland- aan het Conservatorium in Amsterdam. In de lente van zijn leven wordt Illia momenteel geconfronteerd met de oorlog in zijn thuisland Oekraïne. Wij zijn zeer verheugd met de bereidheid van Illia deze avond in ons midden te zijn. Met hart en ziel speelt hij de sterren van de hemel; verzinnebeeldt zo tevens de nood aan vrede voor zijn volk. Ervaar het helende en verbindende van muziek in het licht van Kerst. Van harte welkom.

Tijdschema 

18:30 uur: ontvangst en aperitief

18:45 uur: aanvang kerstdiner met amuses

19:00 uur: 1e optreden en voorgerecht

20:00 uur: 2e optreden en hoofdgerecht

21:00 uur: 3e optreden en dessert

21:45 uur: café complet en toegift

Prijs

€ 89,50 p.p. incl. entree concert, aperitief, 3-gangen kerstdiner, wijnarrangement en café complet.

Reserveren? E-mail het aantal personen naar: info@ulvenhart.nl