Terugblik JubileumConcert: Matthieu Idmtal & Anastasia Kozhushko – 14 mei

Anastasia jubileumconcert

Ter ere van het 10-jarig bestaan van Ulvenhart Klassiek vonden er op zondag 14 mei verschillende feestelijke gelegenheden plaats op Landgoed Ulvenhart. Één van deze gelegenheden was het JubileumConcert. Tijdens het JubileumConcert mochten wij Matthieu Idmtal & Anastasia Kozhushko (Piano, duo & solo) ontvangen.

De eerste tonen waarmee Ulvenhart Klassiek in het leven geroepen is, werden gespeeld door Matthieu Idmtal & Anastasia Kozhushko in mei 2013. Zij bespeelden als pianoduo de vleugel en gaven in daaropvolgende seizoenen ook soloconcerten.
Wij waren dan ook zeer verheugd om Anastasia en Matthieu als topmusici te ontvangen bij het 10-jarig Jubileum.

Met fantastisch weer en een goede opkomst hebben wij genoten van een geslaagde middag. We delen graag een aantal sfeerbeelden met u.

Bekijk onze agenda voor de volgende gelegenheden.

We delen graag een paar sfeerbeelden met u…

Jubileumconcert 14 mei

 

Jubileumconcert 14 mei

Jubileumconcert 14 mei