Landgoed Ulvenhart in de nieuwste editie van zakenmagazine Regio Business

Keuken van Landgoed Ulvenhart

Zakenmagazine Regio Business is een magazine voor en door ondernemers uit de regio’s Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Iedere twee maanden verschijnen nieuwe magazines in de drie regio’s.

In de nieuwste editie van West-Brabant is een mooie reportage van Landgoed Ulvenhart opgenomen. Hiervoor ging de schrijfster in gesprek met Bart Welten, eigenaar van ons landgoed. We delen graag een deel van deze inspirerende reportage met u:

‘We halen het meel speciaal uit Frankrijk, dat geeft de broden een heerlijk authentieke smaak’, zo verhaalt Bart. Zijn stem klinkt enorm rustgevend, perfect passend bij de prachtige, door groen omgeven locatie. Als ik om me heen kijk, zie ik een plek waartoe je aangetrokken wordt, hier wil je verblijven. Het is haast ‘n sprookje.”

U kunt de volledige reportage bekijken via de website van Regio Business:

Bekijk reportage

Bart Welten