Academy

Academy

Kennis en kunde

Haal meer uit uw organisatie met de cursussen en trainingen van Ulvenhart Academy. Van individuele sessies tot groepstrainingen, van masterclass tot volledig naar wens afgestemde programma’s. Onze deskundigen staan voor u klaar; de sfeervolle setting, de uitstekende faciliteiten en de rustgevende natuur doen de rest. Benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u weten wat Ulvenhart Academy voor u kan betekenen?
Neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.

rondje

Bezield Leiderschap

Beziel uzelf en anderen

Bent u een leider met interesse voor bewustzijnsontwikkeling, spiritualiteit en hart gedragen bezieling? En streeft u naar een duurzamer en harmonischer werkklimaat waarin eenheid, vrijheid, verbondenheid en vertrouwen samengaan met gezonde dualiteit en eigen verantwoordelijkheid?

Dan is het Bezield Leiderschapstraject op Landgoed Ulvenhart echt iets voor u. Hierin wordt u in een groep van leiders uitgedaagd, geïnspireerd en gecoacht in het verstevigen van het contact met uw essentie. Daarnaast leert u van elkaar en werkt u samen aan de ontwikkeling van ieders organisatie.

Business- en Bewustzijnscoaches Jean Prevoo en Eric Huysmans, en eigenaar van Ulvenhart Bart Welten hebben een methode ontwikkeld waarin dialoog, reflectie en ervaren centraal staan. Hierdoor leert u van elkaar en groeit u samen via co-creatie, in verbondenheid en heelheid met het systeem, naar een werkelijk bezield en hart gedragen leiderschap.

rondje