Vergaderen op Landgoed Ulvenhart

Een vergaderlocatie te midden van natuur, makkelijk bereikbaar en met alle benodigde faciliteiten. U wordt met zorg en aandacht ontvangen en kunt genieten van een heerlijke biologische keuken.

Contact/offerte
Landgoed

Wij hebben fijn kunnen vergaderen, doordat jullie alles goed georganiseerd hadden. Heerlijke koffie bij binnenkomst, hapje, lunch en nog een lekkere versnapering. Zo fijn om bij jullie te vergaderen. Je wordt in de watten gelegd en ook nog op de gevraagde tijden.

Dongemondcollege

Inmiddels hebben wij 2 keer naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van jullie inspirerende (vergader)locatie.

De rust en prachtige omgeving, evenals de lekkere lunches, het diner en goede service hebben een positief effect gehad op onze heidagen.

We komen graag nog eens terug op jullie mooie Landgoed Ulvenhart.

Koppert Cress B.V.

Ons verblijf hebben we als erg goed ervaren. Tot in de details was alles prima geregeld. Het eten was overigens van hoog niveau. De behulpzaamheid en gastvrijheid van de collega’s was uitmuntend. Alle reden om vaker terug te komen!

Dutch Power on Change

Vergaderruimtes

Onze ruimtes

De Jager

8 – 60 personen

De Jager is een herberg uit het begin van de zeventiende eeuw. Deze accommodatie heeft een centrale ruimte van 75 m2. 

Meer infomatie

De Hooimijt

4 – 20 personen

De Hooimijt is geopend in het voorjaar van 2018. De ruimte onder de tijdloze rieten kap inspireert een (meerdaagse) vergadering of anderszins.

Meer informatie

De Raaf

10 – 125 personen

Tussen de Jager en de paardenweide ligt de Raaf, een van oorsprong Vlaamse Schuur van 120 m2. De Raaf biedt ruimte aan groepen tot 125 personen.

Meer informatie

Het Bakhuis

8 – 32 personen

In het Bakhuis bevindt zich de authentieke houtoven waar bij gelegenheid nog brood in gebakken wordt. Er is een open ruimte van
40 m2 geschikt voor workshops en vergaderingen.

Meer infomatie

De Vos en de Zolder

8 – 45 personen

 De bovenverdieping, De Zolder genaamd, is een karakteristieke open ruimte van 60 m2 die zich uitstekend leent voor trainingen of vergaderingen.

Meer informatie

Eten en drinken

Onze keuken draagt zorg voor de vers bereide gerechten van lunch, diner en ontbijt; met biologische ingrediënten, waarvoor ook de moestuin haar vruchten afwerpt. En eerlijk brood van eigen hand! Tijdens de pauze in de ochtend een lekkernij, ’s middags een Ulvenhartig hapje. Aangenaam verpozen met mooi uitzicht draagt bij tot het benodigde inzicht.

Trouwlocatie

Offerte aanvragen

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: