Bed & Breakfast nabij Breda

Bent u op zoek naar rust of wilt u genieten van een korte vakantie of weekendje nabij Breda op een mooi landgoed? De B&B van Landgoed Ulvenhart ligt midden in de natuur aan het Ulvenhoutse Bos en de vennen van de Strijbeekse Hei. Het is gecreëerd vanuit de hartenwens dat gasten zich er thuis voelen. Het landgoed strekt zich uit over 9,3 hectare bos en weilanden wat uitnodigt tot het opnemen van de rust en stilte uit de natuur.

Landelijk overnachten vlakbij Breda

Onze gastenverblijven waren van oudsher herberg, boerderij of schuur. Ze ademen nog steeds een charmante robuustheid die heel authentiek is. De bedden en badkamers van onze B&B nabij Breda zijn echter helemaal van deze tijd. In het Bakhuis bakken we elke dag vers brood, waarvoor we het meel speciaal uit Frankrijk halen, maar we bereiden voor de liefhebber net zo goed een zes-gangen-diner. Iedere ochtend geniet u in onze Bed and Breakfast nabij Breda van een heerlijk ontbijt, met liefde gemaakt door onze chef.

Best of both worlds

Wilt u een uitstapje of zoekt u het vertier en de faciliteiten van de grote stad? In een oogwenk bereikt u vanuit Landgoed Ulvenhart het bruisende, eveneens historische Breda. Geniet van al het moois dat de stad te bieden heeft en kom vervolgens helemaal tot rust in onze Bed & Breakfast buiten Breda.

Onze Bed and Breakfast accommodaties

We beschikken over 18 slaapkamers, verdeeld over 3 accommodaties, te weten: de Jager & de Gelagkamers met 6 slaapkamers voor maximaal 20 personen, de Vos & de Zolder met 4 slaapkamers voor maximaal 16 personen en de Hooimijt en de Wel met 8 slaapkamers voorzien van tweepersoonsbedden. In totaal zijn er 50 slaapplaatsen in onze B&B vlakbij Breda. Alle slaapkamers zijn voorzien van keurig sanitair.

Wel even reserveren

Wilt u komen overnachten in onze B&B nabij Breda? Gelieve dan te reserveren, zodat u verzekerd bent van de beste service. Neem contact op via 076-5616089. Bij aankomst ontvangen wij u persoonlijk, dus heel graag tot dan!

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: