Eenpersoonskamer

Boek hier uw eenpersoonskamer. Kies uit: met of zonder ontbijt
à €119,00 / €18,00 incl. BTW & toeristenbelasting

Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
 
-
Geboekt
 
-
In behandeling

Naam*:

Bedrijfsnaam*:

Email*:

Telefoonnummer:

Aantal kamers:

Ontbijt:

Details:

Datum: ... (... - Nacht(en)
Totale kosten: 0.00

captcha

Tweepersoonskamer

Boek hier uw tweepersoonskamer. Kies uit: met of zonder ontbijt.
à €149,00 / €18,00 incl. BTW & toeristenbelasting

Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
 
-
Geboekt
 
-
In behandeling

Naam*:

Bedrijfsnaam*:

Email*:

Telefoonnummer:

Aantal kamers:

Ontbijt:

Details:

Datum: ... (... - Nacht(en)

Totale kosten: 0.00

captcha

Bed & Breakfast in Noord-Brabant

Bent u op zoek naar rust of wilt u genieten van een korte vakantie of weekendje in Noord-Brabant op een mooi landgoed? De B&B van Landgoed Ulvenhart ligt midden in de natuur in Noord-Brabant aan het Ulvenhoutse Bos en de vennen van de Strijbeekse Hei. Het is gecreëerd vanuit de hartenwens dat gasten zich er thuis voelen. Het landgoed strekt zich uit over 9,3 hectare bos en weilanden wat uitnodigt tot het opnemen van de rust en stilte uit de natuur.

Landelijk overnachten in Noord-Brabant

De bedden en badkamers van onze B&B in Noord-Brabant zijn helemaal van deze tijd. Onze gastenverblijven waren van oudsher echter herberg, boerderij of schuur. Ze ademen nog steeds een charmante robuustheid die heel authentiek is. In Het Bakhuis bakken we elke dag vers brood, waarvoor we het meel speciaal uit Frankrijk halen, maar we bereiden voor de liefhebber net zo goed een zes-gangen-diner. Iedere ochtend geniet u in onze bed and breakfast in Brabant van een heerlijk ontbijt, met liefde gemaakt door onze chef.

Best of both worlds

Wilt u een uitstapje of zoekt u het vertier en de faciliteiten van de grote stad? Binnen 5 minuten vanuit Landgoed Ulvenhart bereikt u het bruisende en historische Breda. Geniet van al het moois dat de stad te bieden heeft en kom vervolgens helemaal tot rust in onze Bed & Breakfast in Brabant.

Onze Bed and Breakfast accommodaties

We beschikken over 18 slaapkamers, verdeeld over 3 accommodaties, te weten: de Jager & de Gelagkamers met 6 slaapkamers voor maximaal 20 personen, de Vos & de Zolder met 4 slaapkamers voor maximaal 16 personen en de Hooimijt en de Wel met 8 slaapkamers voorzien van tweepersoonsbedden. In totaal zijn er 50 slaapplaatsen in onze B&B in Noord-Brabant. Alle slaapkamers zijn voorzien van keurig sanitair.

Wel even reserveren

Wilt u komen overnachten in onze B&B in Noord-Brabant? Gelieve dan te reserveren, zodat u verzekerd bent van de beste service. Neem contact op via 076-5616089 of vul de boekingsmodule in bovenaan de pagina. Bij aankomst ontvangen wij u persoonlijk, dus heel graag tot dan!

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: