Eenpersoonskamer

Boek hier uw eenpersoonskamer. Kies uit: met of zonder ontbijt
à €119,00 / €18,00 incl. BTW & toeristenbelasting

Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
 
-
Geboekt
 
-
In behandeling

Naam*:

Bedrijfsnaam*:

Email*:

Telefoonnummer:

Aantal kamers:

Ontbijt:

Details:

Datum: ... (... - Nacht(en)
Totale kosten: 0.00

captcha

Tweepersoonskamer

Boek hier uw tweepersoonskamer. Kies uit: met of zonder ontbijt.
à €149,00 / €18,00 incl. BTW & toeristenbelasting

Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
 
-
Geboekt
 
-
In behandeling

Naam*:

Bedrijfsnaam*:

Email*:

Telefoonnummer:

Aantal kamers:

Ontbijt:

Details:

Datum: ... (... - Nacht(en)

Totale kosten: 0.00

captcha

Bed & Breakfast in Ulvenhout

Bent u op zoek naar rust of wilt u genieten van een korte vakantie of een weekendje weg in Ulvenhout op een prachtig landgoed? De B&B van Landgoed Ulvenhart is de perfecte keuze. Gelegen midden in de natuur, aan de rand van het Ulvenhoutse Bos en de vennen van de Strijbeekse Hei, biedt het landgoed een serene ontsnapping aan de hectiek van alledag. Het landgoed, dat zich uitstrekt over 9,3 hectare bos en weilanden, is gecreëerd met de hartenwens dat gasten zich thuis voelen en nodigt uit tot het ervaren van de rust en stilte van de natuur. Ontdek de ideale plek voor uw ontspannen verblijf in Ulvenhout en laat u verrassen door de schoonheid van Landgoed Ulvenhart.

Landelijk overnachten in Ulvenhout

Onze B&B in Ulvenhout combineert moderne gemakken met de charme van een historische herberg, boerderij of schuur. De kamers ademen een robuuste en authentieke sfeer, perfect voor wie op zoek is naar een unieke overnachtingservaring. In Het Bakhuis bakken we dagelijks vers brood met meel dat speciaal uit Frankrijk wordt geïmporteerd. Voor de culinaire liefhebbers bereiden we desgewenst ook een voortreffelijk zesgangendiner. Begin de dag in onze bed and breakfast met een liefdevol bereid ontbijt door onze chef, een perfecte start van uw dag in het Brabantse land.

Best of both worlds

Wilt u een uitstapje maken of de levendigheid en voorzieningen van een grote stad ervaren? Binnen 5 minuten vanaf Landgoed Ulvenhart bevindt u zich in het bruisende en historische Breda. Geniet van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft en keer daarna terug naar de rust van onze Bed & Breakfast in Ulvenhout, Noord-Brabant.

Onze Bed and Breakfast accommodaties

We beschikken over 18 slaapkamers, verdeeld over 3 accommodaties, te weten: de Jager & de Gelagkamers met 6 slaapkamers voor maximaal 20 personen, de Vos & de Zolder met 4 slaapkamers voor maximaal 16 personen en de Hooimijt en de Wel met 8 slaapkamers voorzien van tweepersoonsbedden. In totaal zijn er 50 slaapplaatsen in onze B&B in Ulvenhout. Alle slaapkamers zijn voorzien van keurig sanitair.

Wel even reserveren

Wilt u komen overnachten in onze B&B in Ulvenhout? Gelieve dan te reserveren, zodat u verzekerd bent van de beste service. Neem contact op via 076-5616089 of vul de boekingsmodule in bovenaan de pagina. Bij aankomst ontvangen wij u persoonlijk, dus heel graag tot dan!

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: