Een conferentiezaal in Brabant in alle rust en ruimte

Zoekt u een conferentiezaal in Brabant, nabij Breda gelegen in een bijzonder rustige en authentieke omgeving? Vindt u het daarnaast belangrijk dat de locatie makkelijk bereikbaar is en voldoende gratis parkeergelegenheid heeft? Landgoed Ulvenhart biedt precies wat u nodig heeft.

Lees meer…

Ons Dorp

De accommodaties van Landgoed Ulvenhart zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten voor uw conferentie. Onze keuken verzorgt vers bereide gerechten voor lunch, diner en ontbijt, waarbij biologische ingrediënten uit onze eigen moestuin worden gebruikt. En natuurlijk, eerlijk brood van eigen hand! Tijdens de ochtendpauze kunt u genieten van een lekkernij in de buitenlucht, en ’s middags bieden we een smakelijk Ulvenhartig hapje. Het aangenaam verpozen met een mooi uitzicht draagt bij aan het verkrijgen van het benodigde inzicht.

Conferentiezaal

Onze conferentiezalen zijn uitgerust met alle benodigde communicatiemiddelen, waaronder een flipover, whiteboard, tv-scherm en beamer voor presentaties. Voor specifieke wensen kunnen we altijd een passende oplossing organiseren.

Conferentielocatie met overnachting in Brabant

Daarnaast is het mogelijk om uw conferentie te combineren met een overnachting op het landgoed. We hebben 18 slaapkamers met eigen sanitair in verschillende panden. Afhankelijk van de verblijfsduur bieden we diverse arrangementen met een passende culinaire invulling.

Bent u op zoek naar een conferentielocatie om in alle rust te vergaderen?

Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, op slechts 800 meter van afslag Ulvenhout aan de A58. We bieden ruime parkeergelegenheid en hebben laadpalen beschikbaar. Voor meer informatie en reservering kunt u contact opnemen via info@ulvenhart.nl, telefonisch via 076 561 60 89 of via onderstaand formulier.

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: