Een conferentiezaal in Brabant in alle rust en ruimte

Zoekt u een conferentiezaal in Brabant, nabij Breda gelegen in een bijzonder rustige en authentieke omgeving? Vindt u het daarnaast belangrijk dat de locatie makkelijk bereikbaar is en voldoende gratis parkeergelegenheid heeft? Landgoed Ulvenhart biedt precies wat u nodig heeft.

Lees meer…

Faciliteiten van Landgoed Ulvenhart

Bij de keuze voor een conferentiezaal van Landgoed Ulvenhart in Brabant zijn er bij voorbaat een aantal zorgen minder. Al onze accommodaties zijn voorzien van de faciliteiten die u nodig heeft tijdens uw conferentie. We beschikken over de benodigde technieken, waaronder uitstekende WiFi verbinding. Onze keuken creëert de meest heerlijke en vers bereide maaltijden en draagt met liefde zorg voor de inwendige mens. Daarnaast staat ons team voor u klaar om waar gewenst de juiste ondersteuning te bieden.

Bereikbaarheid van de vergaderzaal

Landgoed Ulvenhart ligt slecht 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58 en is daardoor heel gemakkelijk te bereiken. Deze conferentiezaal in Brabant ligt midden in de natuur, op een steenworp afstand van Breda. Landgoed Ulvenhart heeft voldoende gratis parkeergelegenheid.

Informeer naar de mogelijkheden

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van onze conferentiezaal in Brabant of laat ons een voorstel op maat voor u maken. Wij kijken graag met u mee wat de mogelijkheden zijn. Onder aan de pagina vindt u het contactformulier waarmee u contact op kunt nemen.

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: