Onze locatie

Wat is het toch prachtig om nieuw leven te vieren in de vorm van een babyshower of kraamborrel. Landgoed Ulvenhart houdt alle maatregelen nauwlettend in de gaten en biedt voldoende ruimte voor 1,5 meter afstand binnen uw gezelschap. Onze locatie ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een coronaproof babyshower via het contactformulier onderaan de pagina.

Coronaproof babyshower – Mogelijkheden

In gezamenlijk overleg zijn er vele mogelijkheden voor een eigen invulling van samenzijn rond een geboorte. Ons dorp bestaat uit diverse accommodaties. We denken graag met u mee over het realiseren van een coronaproof babyshower, welke aan alle richtlijnen voldoet. Ontdek geheel vrijblijvend de mogelijkheden, we bieden namelijk diverse arrangementen voor uw gezelschap.

Leg uw datum vast

Weet u al wanneer u de coronaproof babyshower op Landgoed Ulvenhart wilt vieren? Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig contact met ons opnemen om de datum te reserveren. We gaan graag met u in gesprek om de babyshower tot een succes te maken. Samen met u vieren we het leven! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op via info@ulvenhart.nl.

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: