Coronaproof borrel

Een netwerkborrel is zakendoen in een niet zakelijke omgeving. Toegankelijk, ontspannen en prettig. Landgoed Ulvenhart is gelegen nabij Breda en is zeer geschikt voor uw borrel. Ons landgoed in bosrijke omgeving leent zicht uitstekend als locatie voor een coronaproof borrel.

Lees meer…

Coronaproof borrel

De accommodaties van Landgoed Ulvenhart zijn voorzien van alle faciliteiten en de ruimte die een coronaproof borrel vereist. Onze keuken draagt zorg voor vers bereide maaltijden. Overnachten op het landgoed behoort ook tot de mogelijkheden. We beschikken over diverse accommodaties met overnachtingsmogelijkheden, zodat u ook met een grotere groep coronaproof kunt borrelen. Voor meer informatie klikt u op de gewenste accommodatie.

Borrel in een prachtige omgeving

Ons team neemt ervaren en doelbewust de zorg uit handen, de prachtige omgeving zorgt voor de rest. Barbecue, diner of toch liever culinaire hapjes? Onze keuken bereidt iedere gelegenheid met plezier voor. Landgoed Ulvenhart deelt de wens om er een onvergetelijk samenzijn van te maken. Organiseer uw coronaproof borrel op ons landgoed nabij Breda en geniet van onze culinaire versnaperingen.

Contact

Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. Naast een centrale locatie voor uw coronaproof borrel bieden wij voldoende gratis parkeergelegenheid. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of laat ons een voorstel op maat maken. Het is ook mogelijk om een teambuilding activiteit te combineren met onze coronaproof borrel. U kunt contact opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina. Liever direct contact? Wij zijn bereikbaar via
 076 561 60 89 en info@ulvenhart.nl

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: