Familiedag activiteiten

Tijdens uw coronaproof familiedag vlakbij Breda kunt u kiezen uit vele mogelijkheden voor een eigen invulling van uw dag. De dag draait om het samenzijn van uw familie en draagt eraan bij dat u nader tot elkaar komt. U kunt met uw familie kiezen voor een workshop schapen drijven. Gedurende deze wonderlijke ervaring ervaart u intensieve samenwerking en gebondenheid met uw familie. Andere mogelijkheden voor uw coronaproof familiedag zijn boogschieten, schermen of een GPS tocht. Onze medewerkers denken graag met u mee voor een geschikte invulling van de dag.

Familiedag met overnachting

Komt u niet uit de buurt van Brabant of wilt u een volledig verzorgd weekend organiseren? Het is ook mogelijk om met uw familie te overnachten op het magische landgoed van Ulvenhart. Ontwaak door het geluid van de bosvogels en geniet van de serene rust. Ons dorp bestaat uit diverse accommodaties met in totaal 50 slaapplaatsen en is zodoende ook geschikt voor grotere families. Iedere slaapkamer beschikt over een eigen badkamer.

Mogen wij uw familie ontvangen?

Wilt u nader tot uw familie komen op een coronaproof familiedag? Het team van Landgoed Ulvenhart denkt graag met u mee om het een onvergetelijke dag te maken. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier of door te mailen naar info@ulvenhart.nl. Landgoed Ulvenhart heeft haar deuren altijd open staan voor uw familie.

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: