Ruimtelijke locatie

Trouwen in de buitenlucht, midden in de natuur. Wie wil dat nou niet? Dit kan bij Landgoed Ulvenhart in Ulvenhout. Wij hebben voldoende ruimte om alle maatregelen te kunnen naleven. Gasten kunnen het begin van jullie huwelijk vieren op gepaste afstand van elkaar. Onze ruimte biedt alle mogelijkheden om coronaproof te trouwen, zonder dat jullie er hinder van zullen ervaren. Samen doen wij ons uiterste best om van jullie bruiloft de mooiste dag van jullie leven te maken.

Lees meer…

Binnen of buiten

Afhankelijk van het weer kunnen jullie ervoor kiezen om de ceremonie binnen of buiten te vieren. Wat het ook wordt; wij zorgen ervoor dat de locatie volledig coronaproof is ingericht, zodat jullie onbezorgd kunnen trouwen. Ons team houdt de maatregelen nauwlettend in de gaten en op deze manier zorgen wij ervoor dat we aan alle vereisten voldoen. Heb je toch nog vragen over een coronaproof bruiloft op Landgoed Ulvenhart? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Coronaproof diner

Ook het diner tijdens jullie bruiloft wordt geheel op coronaproof wijze verzorgd. Wij hanteren vaste zitplaatsen op 1,5 meter voor alle gasten. Het diner wordt vervolgens door ons uitgeserveerd op basis van de zitplaatsen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u op een verantwoorde manier uw bruiloft kunt vieren.

Contact met ons team

Willen jullie coronaproof trouwen op onze trouwlocatie in Ulvenhout? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We laten jullie graag de mogelijkheden zien. Samen maken we er een onvergetelijke dag van op Landgoed Ullvenhart.

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: