Evenementen

Bijzondere festiviteiten

waar dromen tot leven komen

Het leven is te mooi om geen feest te vieren. Een onthullingsfeest voor de baby, een high tea voor een vrijgezellenfeest of een samenkomst met de familie: Landgoed Ulvenhart heeft alles wat uw hartje begeert. Het woord ‘zorgen’ komt niet in ons woordenboek voor. Wij helpen u graag bij iedere stap van uw evenement. Komt u met vijf personen of gaat u het groots aanpakken: wij beloven plechtig dat er evenveel aandacht uitgaat naar alle festiviteiten. De belangrijkste regel van Landgoed Ulvenhart is genieten. Onze koks staan klaar met gastronomische hoogstandjes, tot groepen van maximaal 150 personen. Heeft u zelf een evenement voor ogen op de locatie, schroom dan niet om contact op te nemen voor een compleet programma naar wens. Lees meer over de mogelijkheden over de locatie voor uw evenement.

Ulvenhart Klassiek

een samensmelting van talenten

Ieder jaar nemen veelbelovende nationale en internationale musici het op tegen elkaar in het jaarlijkse evenement “Ulvenhart Klassiek musicus van het jaar”. Tijdens een zinderende finale wordt de winnaar gekroond. Klassieke muziek heeft een bijzondere plek bij Landgoed Ulvenhart.

Iedere tweede zondag van de maand verzorgt een getalenteerde jonge musicus de prelude als opmaat voor het hoofdprogramma waarin een solist of duo het podium verovert. Maandelijks komen muziekliefhebbers bij elkaar om te luisteren naar de klanken van klassieke muziek.

Iedere getalenteerde musicus krijgt de kans om een subliem optreden te geven, waarna een live interactie ontstaat tussen de aanwezigen. De lastige taak van het jureren neemt een deskundige jury over: het publiek.

De bijzondere sfeer, magische setting en zinnenprikkelende muziek dragen bij aan een unieke ervaring. Wilt u een concert bijwonen van Ulvenhart Klassiek? Neem dan contact met ons op door te reserveren op het nummer 076-561 60 89 of door een e-mail te sturen middels het contactformulier op deze pagina. Geef duidelijk aan met hoeveel personen u het optreden wenst bij te wonen.

rondje

Een bruiloft in de natuur

de verbintenis tussen twee zielen

“En ze leefden nog lang en gelukkig.” Landgoed Ulvenhart wil bijdragen aan deze belofte aan elkaar. De sprookjesachtige locatie is een perfect startpunt van de rest van jullie leven.
Een ontroerende ceremonie waarin het bruidspaar elkaar het jawoord geeft, gevolgd door een memorabele receptie en eclatant feest: Landgoed Ulvenhart laat al uw wensen uitkomen. De eeuwenoude panden ademen historie en vertellen ieder hun eigen verhaal. De rustieke setting van het landgoed zorgt voor een adembenemende locatie nabij Breda. Een bruiloft in de natuur waarin alles is geregeld; van bruidstaart tot diner, van een op maat gemaakte catering tot overnachtingen. Wij doen er alles aan om uw gasten en u een weergaloze dag te bezorgen.

rondje

Een waardige uitvaart

de laatste ode aan een geliefde

In deze zware periode van uw leven wilt u plechtig afscheid nemen van een dierbare. Bij Landgoed Ulvenhart staan wij met zorg en aandacht voor u klaar.
Uw geliefde verdient natuurlijk een waardig uitvaart. Een plechtigheid in de open natuur is mogelijk: de Beuken Kathedraal is bij uitstek de meest serene plek voor een laatste ode. Het is voor ons van belang dat u zich gesteund voelt tijdens deze moeilijke momenten: wij organiseren met alle liefde de faciliteiten en de catering voor u.

rondje