Evenement locatie

Een bruisend familieweekend: de accommodatie voor u

Het jaarlijkse familieweekend nadert en u bent dit keer aan de beurt om een geschikte locatie te vinden. Zoals ieder jaar is het ook dit jaar een heisa om een ideale plek te vinden voor een bijzonder weekend met de gehele familie. Een familieweekend inclusief bijzondere accommodatie; dat verdienen uw geliefden tijdens deze speciale dagen. Landgoed Ulvenhart ligt net buiten het mooie Ulvenhout, nabij Breda, waar u met de familie prachtige wandeltochten kunt maken te voet of op de fiets.

Ervaar de melange van vroeger en nu

Landgoed Ulvenhart beschikt over diverse buitenlocaties voor activiteiten met de familie. Naast locaties zoals de beukenkathedraal heeft het landgoed tevens meerdere zalen en binnenlocaties. De Vlaamsche schuur is bij uitstek geschikt voor een spetterende familieweekend accommodatie, of voor een plechtige ceremonie. Ulvenhart is al eeuwenlang het decor van allerlei bijeenkomsten; van verlovingsdiners tot de plek voor een laatste ode aan een geliefde. De historische panden ademen een authentieke sfeer die u voelt. Ervaar de melange van vroeger en nu bij Landgoed Ulvenhart.

Wordt u al warm van Landgoed Ulvenhart?

Vanaf het moment dat de eerste familieleden op het landgoed arriveren, staan wij klaar om ze te ontvangen. Het verloop van het hele weekend is dan al helemaal uitgestippeld. Het hele gezelschap kan overnachten in één van de vier bijzondere accommodaties die op het landgoed staan. Wordt u warm van de foto’s, dan is de reservering voor uw familieweekend met accommodatie bijna voltooid. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met onze lieftallige medewerkers.

rondje