Feestlocatie Breda

Een bijzondere feestruimte huren

Een ideale feestruimte huren voor bijzondere mijlpalen in het leven is een moeilijke beslissing. De zoektocht naar een unieke feestlocatie waar alles tot in de puntjes geregeld wordt, kan veel tijd in beslag nemen. Wellicht bent u op zoek naar een originele feestlocatie in Breda waar uw familieweekend vol gezellige taferelen gehouden kan worden. Of wilt u een feestruimte huren voor het onlangs behaalde succes van uw bedrijf? Ieder evenement komt tot zijn recht bij Landgoed Ulvenhart. De verscheidenheid aan zalen in combinatie met de landelijke omgeving maken het landgoed uitermate geschikt voor grote en kleine gezelschappen. De mogelijkheden voor een gedenkwaardige feestavond zijn eindeloos.

Landgoed Ulvenhart: een verborgen schat

Door een feestruimte te huren bij Landgoed Ulvenhart valt een last van uw schouders. Wij nemen u namelijk graag het werk uit handen. Zodat u, als organisator, kunt genieten van de feestelijkheden. Van een romantisch weekendje weg tot een bruiloft in de natuur: u kunt bij ons terecht voor alle evenementen. Bij het laatste geven wij de mogelijkheid om de ontvangst, huwelijksplechtigheden, receptie, het diner en feest op een bijzondere locatie te houden, omringd door groen. Zo kunt u een eigen invulling geven aan een memorabele dag zonder enige vorm van stress.

Een feestruimte huren tussen het groen

Alle ingrediënten die u nodig heeft voor een geslaagd feest vindt u bij Landgoed Ulvenhart. Door bij ons een feestruimte te huren, kunt u zorgeloos genieten van het evenement. De locatie heeft een ideale ligging nabij Breda inclusief slaapplaatsen voor uw gasten die zich hebben laten gaan. Voor een bezichtiging of vrijblijvende offerte van het landgoed in de bossen kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Telefonisch zijn wij te bereiken op 076-2050280 of via ons e-mailadres info@ulvenhart.nl.

rondje