Originele feestlocatie

Een vleugje magie: trouwen in het bos

Een magische plaats midden in de natuur om elkaar het jawoord te geven. Waar de zonnestralen door de majestueuze beukenbomen schijnen en het bruidspaar voorzien van een warme gloed. Trouwen in het bos is ideaal voor ieder jaargetijde: lente, zomer, herfst of winter. Ieder seizoen heeft zijn eigen charme en brengt een bijzonder kleurenpalet met zich mee. U verbeeldt uw eigen bruiloft in een ongedwongen en intieme sfeer met vrolijke muziek, bloemen, kleedjes, een open haard en gezellige lichtjes. De dag van uw dromen wordt werkelijkheid bij Landgoed Ulvenhart. Ieder hoekje van de bijzondere locatie heeft zijn eigen eeuwenoude verhaal te vertellen. Een origineel feestlocatie in omgeving Breda met een vleugje magie.

De mooiste dag van uw leven op een originele feestlocatie

In de lente overheersen de pasteltinten en staat de natuur weer in volle bloei. In de zomermaanden verschijnen vrolijke rood- en groentinten op het toneel, om in de herfst over te schakelen naar diepe bordeauxkleuren en verkleurde bladeren die naar beneden dwarrelen. In de winter zorgen de open haarden voor een warme sfeer in een wit decor. Simpel, maar ongelofelijk bijzonder: trouwen in het bos omringd door weilanden bij Landgoed Ulvenhart. Trouwen in de natuur is allesbehalve een saaie aandoening: wij doen er namelijk alles aan om het de mooiste dag van uw leven te laten worden. Sluit de ceremonie spectaculair af met een onvergetelijke gastronomische ervaring door het lokale menu van onze chef-kok. Kortom, een originele feestlocatie.

Romantisch trouwen in de natuur

Het pittoreske Landgoed Ulvenhart leent zich uitstekend als romantisch decor voor een sprookjesachtige bruiloft in de openlucht. Samen met een persoonlijke adviseur worden al uw wensen in vervulling gebracht en omgezet tot een originele feestlocatie.

Originele feestlocatie met een compleet aanbod

Uw eigen inbreng wordt uiteraard op prijs gesteld. Heeft u bijvoorbeeld ideeën over de aankleding van de locatie of wilt u dineren onder een sterrenhemel? Vertel het ons en wij maken het waar. U gaat de meest fantastische dag van uw leven tegemoet door de ambiance van Landgoed Ulvenhart. Neem contact met ons op om te bespreken wat er mogelijk is dit originele feestlocatie van Landgoed Ulvenhart.

rondje