DinerConcert: Shane van Neerden, Piano

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld! Naast de muzikale DinerConcerten organiseren we ook maandelijks Ulvenhart Klassiek concerten. Wees welkom op Landgoed Ulvenhart!

Donderdagavond 25 november 2021

Op donderdagavond 25 november bent u weer van harte welkom bij Ulvenhart Klassiek. Deze keer verwelkomen wij Shane van Neerden. Hij won op jonge leeftijd al belangrijke competities en heeft over een groot deel van de wereld zijn prachtige klanken al laten horen. Shane’s repertoire is zeer gevarieerd: van Johann Sebastian Bach tot Sergei Rachmaninov en zelfs werk van Marc-André Hamelin.

Pianist van Neerden verkent en speelt ook graag stukken van non-mainstream componisten zoals Nikolai Medtner en Samuel Feinberg.

Reserveren

De kosten van het DinerConcert bedragen € 69,50 p.p. incl. entree, aperitief, concert, diner, wijnarrangement en café complet. U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de concertdatum. Direct na ontvangst reservering krijgt u een mail of uw reservering is toegekend en verzoek om betaling.

RIVM maatregelen Landgoed Ulvenhart

Landgoed Ulvenhart hanteert aangepaste maatregelen. Graag vragen wij u rekening te houden met de aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te waarborgen.

Vanaf 25 september vragen wij u om bij aankomst uw identiteitsbewijs én corona toegangsbewijs te tonen. Dit geldt voor alle personen vanaf 13 jaar.

Eén van onze collega’s verwelkomt u graag bij de receptie, waar u uw identiteitsbewijs en één van de volgende bewijzen moet laten zien:
– QR code/Vaccinatiebewijs
– Negatieve testuitslag welke niet ouder dan 24 uur is. Een officiële testuitslag is enkel geldig via een officiële Testen voor Toegang locatie
– Een bewijs dat u hersteld bent van Corona

Tevens vragen wij u om de instructies en aanwijzingen van ons personeel op te volgen, zodat u op een verantwoorde manier kunt vergaderen en verblijven op Landgoed Ulvenhart.

Heeft u nog vragen over de maatregelen dan horen we het graag. Neem contact met ons op via 076 561 60 89, wij helpen u graag verder!

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aankomende Ulvenhart Concerten:

  Urenschema

  17.45 -
  Ontvangst
  Ontvangst en aperitief
  18.00 -
  Diner
  Aanvang diner met amuses
  20.00 -
  Recital
  Het podium is voor Shane

  Datum

  25 nov 2021
  Categorie