DinerConcert: Inès Costales & Martje van Damme

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Donderdagavond 26 augustus 2021

Na een jaar gedwongen onthouding, eindelijk weer genieten bij het maandelijkse DinerConcert. Dat wordt een heerlijke avond! Het Artist Pianoduo komt naar Ulvenhart DinerConcert met het programma ‘Miniaturen’ dat gebaseerd is op Franse muziek met composities uit het einde van de 19e en het begin van de 20e eeuw.

Inès Costales & Martje van Damme

Het muziekleven van …

Martje van Damme studeerde bij de Robert Schumann Hochschule in Düsseldorf met lessen van Paolo Giacometti. Na haar bachelor (cum laude) volgde de masteropleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, bij David Kuyken. Martje verzorgt tevens solo- en liedrecitals en is actief als repetitor bij diverse koren.

De Spaanse pianiste Inés Costales begon haar piano-opleiding aan de conservatoria van Gijón en Aragón in Spanje. Ze behaalde het bachelordiploma piano en muziektheorie aan het Conservatorium van Amsterdam, waar ze onder meer studeerde bij Martijn Hooning. Tevens volgde Inés het nieuwe masterprogramma dat een integratie tussen beide gebieden (muziektheorie en uitvoering) beoogt. Inés speelt in verschillende kamermuziekensembles.

Met een voorliefde voor Frans repertoire neemt het duo het publiek mee om de schoonheid en fijnzinnigheid van dit repertoire te delen. Op het programma staan werken van onder meer Ravel, Chabrier, Poulenc en Debussy.

Reserveren

De kosten van het DinerConcert bedragen € 69,50 p.p. incl. entree, aperitief, concert, diner, wijnarrangement en café complet. U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de concertdatum.

Urenschema

18.30 -
Ontvangst
Ontvangst en aperitief
18.45 -
Diner
Aanvang diner met amuses
19:00 -
Optreden
1e optreden
19:15 -
Voorgerecht
Voorgerecht
20:00 -
Optreden
2e optreden
20:15 -
Hoofdgerecht
Vervolg diner
21:00 -
Optreden
3e optreden
21:30 -
Dessert
Vervolg diner
21:45 -
Caffee
Café complet
22:00 -
Optreden
Toegift

Datum

26 aug 2021

Tijd

18:30
Categorie