Ulvenhart DinerConcert: Sebastiaan van den Bergh, cello & Johann Markel, piano

Bij het maandelijkse DinerConcert staan de deuren van Ulvenhart extra wijd open. Het is de gastheer een groot genoegen u te ontvangen en de gelegenheid te krijgen de exclusieve gastronomie te presenteren.  Het exclusieve diner wordt afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol exclusieve tongstrelende gerechten, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Donderdagavond 26 januari 2023

Na het grandioze Ulvenhart KerstDinerConcert 2022 gaat het nieuwe jaar van start met het duo Sebastiaan van den Bergh, cello & Johann Markel, piano. De altijd weer warme klanken van dit koppel worden omlijst met culinaire creaties van de inmiddels gekende keukenbrigade op het Landgoed.

Sebastiaan begon met cello spelen toen hij 8 jaar was en met zijn ouders in Italië woonde. Later werd hij aangenomen bij Jeroen den Herder aan het Conservatorium van Amsterdam. En daarna master klassieke muziek aan Codarts in Rotterdam. Vervolgens tournees, workshops, masterclasses en concerten, orkest- en ensembleprojecten van de conservatoria van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Johann Markel: geboren in Brasov (Roemenië), piano-studies op de Hochschule für Musik Nürnberg-Augsburg (D) en bij Geoffrey D. Madge aan het Koninklijk Conservatorium. Masterclasses bij bekende pianisten en pedagogen in binnen- en buitenland. ‘Peter Feuchtwanger is een van mijn belangrijkste leraar door de Feuchtwanger-Oefeningen.’

Aanvang: 18.30 uur.

Sebastiaan van den Bergh en Johann Markel

Reserveren

De entreeprijs voor het DinerConcert is € 69,50 p.p. incl. entree, aperitief, 3-gangen diner, wijnarrangement en café complet. U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de datum van het DinerConcert. Ook is het mogelijk om direct via onze website te reserveren.

Reserveren is mogelijk tot woensdag 25 januari tot 14:00 uur.

Urenschema

18:30 -
Ontvangst

Datum

26 jan 2023

Tijd

18:30

Kosten

€ 69,50 p.p.