Dinerconcert: Agathe Labadie & Pieter Bogaert

Iedere laatste Donderdag van de maand de tafels rond een jonge talentvolle musicus in de sfeervolle Vlaamsche schuur: een diner opgeluisterd met muzikale intermezzo’s. Een inspirerende beleving!

Donderdagavond 26 september 2024

Na een brede muzikale opleiding koos Franse sopraan Agathe Labadie voor klassieke zang. Ze studeerde met glans af aan het Conservatorium van Parijs. Daarna volgde studie aan het Conservatorium van Amsterdam, inmiddels het laatste jaar bij Sasja Hunnego. Als veelzijdige zangeres zingt Agathe graag opera, kunstlied en oratorium. Optredens: Internationaal Lied Festival Zeist, Muziekgebouw Eindhoven. Masterclasses bij Margreet Honig en vele anderen. Door haar interesse in de muziekindustrie is Agathe ook afgestudeerd als Master in Cultural Policy. Naast studie geeft Agathe les aan amateurzangers .
De Belgische pianist Pieter Bogaert is een bevlogen liedbegeleider en kamermusicus. Hij voltooide zijn pianostudies bij Frank van de Laar aan het Conservatorium van Amsterdam. Pieter nam deel aan talrijke masterclasses en festivals als The International Holland Music Sessions, Festival Jong Talent Schiermonnikoog, Verão Clássico festival in Lissabon en het Internationaal Lied Festival Zeist.

Klassiek op zondag │ Bon appétit ! A classical concert for food lovers

Ontvangst: 18.30 uur

Aanvang: 18.45 uur

Reserveren

Entree DinerConcert  € 69,50 p.p.
{incl. Entree, aperitief, 3-gangen diner, wijnarrangement en café complet}

U kunt reserveren via de website, info@ulvenhart.nl of telefonisch 076 5616089

Reserveren is mogelijk tot woensdag 25 september tot 14:00 uur.

Iedere tweede Zondag van de maand Ulvenhart Klassiek & iedere laatste Donderdag Ulvenhart DinerConcert.

Datum

26 sep 2024

Tijd

18:45

Kosten

€69,50
Categorie