DinerConcert: Aarón Ormaza Vera

Bij het maandelijkse DinerConcert staan de deuren van Ulvenhart extra wijd open. Het is de gastheer en chef-kok een groot genoegen u te ontvangen en de gelegenheid te krijgen de gewaardeerde gastronomie te presenteren. Het exclusieve diner wordt afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol exclusieve tongstrelende gerechten, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Donderdagavond 27 april: Aarón Ormaza Vera (piano)

Aarón begon op jonge leeftijd met piano spelen. Hij kreeg les op het Conservatorium in Santiago de Guayaquil en bij de muziekfaculteit van de Universidad Especialidades Espiritu Santo. De jonge pianist nam deel aan belangrijke competities van het land en werd genomineerd voor diverse Muziekcompetities; met prijzen bij het Duits-Ecuadoriaanse Muziekcentrum in Guayaquil en de tweede Chopin Competitie van Ecuador. Aarón trad op als solist met orkest in pianoconcerten van Haydn, Beethoven, Grieg en Liszt. Hij was in 2019 de gevierde winnaar van Koffie bij de Piano in ‘s-Hertogenbosch en finalist in Utopia Klassiek.
Hij vervolgt zijn pianostudie op het Conservatorium van Amsterdam bij Frank van de Laar.

Aarón Ormaza Vera

Reserveren

De entreeprijs voor het DinerConcert is € 69,50 p.p. incl. entree, aperitief, 3-gangen diner, wijnarrangement en café complet.

U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de datum van het DinerConcert. Ook is het mogelijk om direct via onze website te reserveren.

Reserveren is mogelijk tot woensdag 26 april tot 14:00 uur.

Urenschema

18:30 -
Ontvangst en aperitief
18:45 -
Aanvang diner met amuses
19:00 -
1e optreden en voorgerecht
20:00 -
2e optreden en hoofdgerecht
21:00 -
3e optreden en dessert
21:45 -
Café complet en toegift

Datum

27 apr 2023

Tijd

18:30

Kosten

€ 69,50 p.p.