Dinerconcert: Aleksandra Czarnocka & Maxime Snaterse

Iedere laatste Donderdag van de maand de tafels rond een jonge talentvolle musicus in de sfeervolle Vlaamsche schuur: een diner opgeluisterd met muzikale intermezzo’s. Een inspirerende beleving!

Donderdagavond 27 juni 2024

Aleksandra Czarnocka en Maxime Snaterse hebben elkaar ontmoet in Brussel, waar ze beide studeerden
aan het Koninklijk Conservatorium. Hier is hun cello-piano duo ontstaan, het begin van een succesvolle muzikale samenwerking tussen de Poolse celliste en Nederlandse pianiste.
De sterke individuele karakters die op het podium tot uiting komen,
maar ook de gedeelde passie voor een grote verscheidenheid aan
muziek, het streven naar een hoge kwaliteit van optreden en de persoonlijke wijze waarop het duo
verbinding weet te maken met het publiek, zijn kenmerkend voor het ensemble.

Aleksandra Czarnocka (cello)
Aleksandra Czarnocka is een Poolse celliste woonachtig in Brussel. Geboren in Warschau, begon ze met cellospelen op haar negende. Ze voltooide haar studies aan de Academie of Music in Lodz en behaalde haar masterdiploma Cum Laude aan het Koninklijk Conservatorium Brussel. Aleksandra heeft verder gestudeerd bij diverse vooraanstaande musici en deelgenomen aan meerdere masterclasses voor kamermuziek. Ze treedt op in internationale zalen en werkt samen met diverse ensembles, en is actief in zowel klassieke als hedendaagse muziekprojecten. Ze speelt op een cello uit 1863 van Charles Plumerel.

Maxime Snaterse (piano)
Maxime Snaterse, een Nederlandse pianiste, begon op haar negende met pianolessen. Ze studeerde af aan het ArtEZ Conservatorium en behaalde twee masters aan het Koninklijk Conservatorium Brussel, beide met hoge onderscheidingen. Als veelzijdige pianiste treedt Maxime regelmatig op in zowel binnen- als buitenland, in verschillende kamermuziekensembles en als solist met orkesten. Ze heeft gespeeld in prominente zalen zoals Het Concertgebouw Amsterdam en Wigmore Hall Londen, en heeft opgetreden met hedendaagse werken evenals klassieke stukken zoals Beethoven’s 5de pianoconcert.

Maxime is actief betrokken bij diverse muziekprojecten, waaronder uitvoeringen met acteur Greg Nottrot en lidmaatschappen in ensembles zoals een duo met saxofoniste Deborah Witteveen. Ze heeft meerdere muziekprijzen gewonnen en heeft deelgenomen aan prestigieuze masterclasses en zomercursussen. Naast haar muziekcarrière heeft Maxime een bachelor in Technische Bedrijfskunde en een master in Business Administration, beide van de Universiteit Twente. Ze geeft ook les op verschillende academies in Brussel en deelt haar passie voor klassieke muziek met een breed publiek.

Ontvangst: 18.30 uur

Aanvang: 18.45 uur

Reserveren

Entree DinerConcert  € 69,50 p.p.
{incl. Entree, aperitief, 3-gangen diner, wijnarrangement en café complet}

U kunt reserveren via de website, info@ulvenhart.nl of telefonisch 076 5616089

Reserveren is mogelijk tot woensdag 26 juni tot 14:00 uur.

Iedere tweede Zondag van de maand Ulvenhart Klassiek & iedere laatste Donderdag Ulvenhart DinerConcert.

Datum

27 jun 2024

Tijd

18:45

Kosten

€69,50
Categorie