UITVERKOCHT | DinerConcert: P.L. Szomora, viool & Anastasia Kozhushko, piano

Het is niet meer mogelijk tickets voor het DinerConcert op 28 oktober 2021 te reserveren.

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen en uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld! Naast de muzikale DinerConcerten organiseren we ook maandelijks Ulvenhart Klassiek concerten. Wees welkom op Landgoed Ulvenhart!

Donderdagavond 28 oktober 2021: P.L. Szomora & Anastasia Kozhushko

Op 28 oktober 2021 vindt het Ulvenhart DinerConcert in het thema Gypsy-evening plaats. Gedurende deze avond geniet u van de prachtige klanken van P.L. Szomora en Anastasia Kozhushko. Het duo brengt een breed scala: het traditionele zigeunerrepertoire, muziek in de stijl van Django Reinhardt en het Rosenberg Trio.

Violist Pal Szomora behoort tot de absolute top van de gypsy-violisten. Hij stamt uit één van de belangrijkste Hongaarse violisten families. Als solist toerde hij de wereld rond met verschillende zigeunerbands, zoals het Budapest Gypsy Symphony Orchestra. Hij is een van de frontmannen van het Gypsy Philharmonic Orchestra.

Bij het Ulvenhart-publiek is de gelijknamige zoon Pal bekend en geliefd als klassiek violist.

S.V.P. tijdig reserveren!

Reserveren

De kosten van het DinerConcert bedragen € 69,50 p.p. incl. entree, aperitief, concert, diner, wijnarrangement en café complet. U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de concertdatum. Direct na ontvangst reservering krijgt u een mail of uw reservering is toegekend en verzoek om betaling.

RIVM maatregelen Landgoed Ulvenhart

Landgoed Ulvenhart hanteert aangepaste maatregelen. Graag vragen wij u rekening te houden met de aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te waarborgen.

Vanaf 25 september vragen wij u om bij aankomst uw identiteitsbewijs én corona toegangsbewijs te tonen. Dit geldt voor alle personen vanaf 13 jaar.

Eén van onze collega’s verwelkomt u graag bij de receptie, waar u uw identiteitsbewijs en één van de volgende bewijzen moet laten zien:
– QR code/Vaccinatiebewijs
– Negatieve testuitslag welke niet ouder dan 24 uur is. Een officiële testuitslag is enkel geldig via een officiële Testen voor Toegang locatie
– Een bewijs dat u hersteld bent van Corona

Tevens vragen wij u om de instructies en aanwijzingen van ons personeel op te volgen, zodat u op een verantwoorde manier kunt vergaderen en verblijven op Landgoed Ulvenhart.

Heeft u nog vragen over de maatregelen dan horen we het graag. Neem contact met ons op via 076 561 60 89, wij helpen u graag verder!

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aankomende Ulvenhart Concerten:

  Urenschema

  18.30 -
  Ontvangstruimte
  Ontvangst en aperitief
  18.45 -
  Diner
  Aanvang diner met amuses
  19:00 -
  Optreden
  1e optreden
  19:15 -
  Voorgerecht
  Voorgerecht
  20:00 -
  Optreden
  2e optreden
  20:15 -
  Hoofdgerecht
  Vervolg diner
  21:00 -
  Optreden
  3e optreden
  21:30 -
  Dessert
  Vervolg diner
  21:45 -
  Caffee
  Café complet
  22:00 -
  Optreden
  Toegift

  Datum

  28 okt 2021

  Tijd

  18:00
  Categorie