DinerConcert: Ketevan Sharumashvili 30 september 2021

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld! Naast de muzikale DinerConcerten organiseren we ook maandelijks Ulvenhart Klassiek concerten. Wees welkom op Landgoed Ulvenhart!

Donderdagavond 30 september 2021

Dat worden unieke klanken op het landgoed door de jonge, begaafde toppianiste tijdens een feestelijk weerzien.

Ketevan Sharumashvili

Het muziekleven van Ketevan Sharumashvili

Opleiding in Georgië en conservatorium van Amsterdam bij Naum Grubert en Jan Wijn! Concerten en prijswinnares bij competities in Georgië, Duitsland, Frankrijk, Italië, Griekenland en Holland.
En nu aan de vleugel in Ulvenhart DinerConcert op 30 september 2021, dat worden unieke klanken door de jonge, begaafde toppianiste tijdens een feestelijk samenzijn.

Reserveren

De kosten van het DinerConcert bedragen € 69,50 p.p. incl. entree, aperitief, concert, diner, wijnarrangement en café complet. U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de concertdatum. Direct na ontvangst reservering krijgt u een mail of uw reservering is toegekend en verzoek om betaling.

RIVM-maatregelen Landgoed Ulvenhart

Graag vragen wij u rekening te houden met de RIVM-maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te waarborgen. Vanaf 25 september vragen wij u om bij aankomst uw identiteitsbewijs én corona toegangsbewijs te tonen. Dit geldt voor alle personen vanaf 13 jaar.

Eén van onze collega’s verwelkomt u graag bij de receptie, waar u uw identiteitsbewijs en één van de volgende bewijzen moet laten zien:

 • QR code/vaccinatiebewijs;
 • Negatieve testuitslag welke niet ouder dan 24 uur is. Een officiële testuitslag is enkel geldig via een officiële Testen voor Toegang locatie;
 • Een bewijs dat u hersteld bent van Corona.

 

Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op via 076 561 60 89. Wij helpen u graag verder.

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aankomende Ulvenhart Concerten:

  Urenschema

  18.30 -
  Ontvangst
  Ontvangst en aperitief
  18.45 -
  Diner
  Aanvang diner met amuses
  19:00 -
  Optreden
  1e optreden
  19:15 -
  Voorgerecht
  Voorgerecht
  20:00 -
  Optreden
  2e optreden
  20:15 -
  Hoofdgerecht
  Vervolg diner
  21:00 -
  Optreden
  3e optreden
  21:30 -
  Dessert
  Vervolg diner
  21:45 -
  Caffee
  Café complet
  22:00 -
  Optreden
  Toegift

  Datum

  30 sep 2021

  Tijd

  18:00
  Categorie