DinerConcert: Timon van Velzen

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Donderdagavond 30 juni 2022

‘‘Singing, Connecting’ vatten kort samen wat mij drijft als zanger, zang- en pianocoach, socioloog, dirigent, privé. Mensen bereiken, raken en verbinden, vooral door muziek.’ Timon komt met een soloprogramma in spetterende interbellum-stijl, waarbij hij zelf begeleidt op de piano. Hij neemt de bezoekers mee in een jaren ‘20 feest, met overeenkomstig repertoire: opera, liederen en vooral vrolijke ballades en Amerikaanse liederen uit die tijd.

Reserveren

De entreeprijs voor het DinerConcert is € 69,50 p.p. incl. entree, aperitief, 3-gangen diner, wijnarrangement en café complet. U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de datum van het DinerConcert. Ook is het mogelijk om direct via onze website te reserveren.

Urenschema

18.30 -
Ontvangst
en aperitief
18.45 -
Aanvangst diner
met amuses
19:00 -
1e optreden
en voorgerecht
20:00 -
2e optreden
en hoofdgerecht
21:00 -
3e optreden
en dessert
21:45 -
Café complet
en toegift

Datum

30 jun 2022

Tijd

18:30
Categorie