DinerConcert: Gregor Dešman

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Donderdagavond 28 april 2022 | Gregor Dešman op piano

Gregor Dešman is een Sloveense pianist die in Nederland woont en werkt. Door zijn aangeboren nieuwsgierigheid bestrijkt hij een breed repertoire. Van muziek uit de 18e tot de 21 eeuw. De complexiteit, esthetische en poëtische kant interesseert hem het meest. Hij studeerde in Slovenië, Italië, Kroatië en Nederland bij gerenommeerde docenten.

Hij speelde op diverse Internationale concoursen en ontving meerdere prestigieuze prijzen onder meer in Milaan en in Bled, Slovenië. Wij nodigen u uit om op 28 april te genieten van de prachtige klanken van deze befaamde artiest en te genieten van de culinaire verrassingen.

Gregor_Desman_ (1)

Reserveren

De entreeprijs voor het DinerConcert is € 69,50 p.p. incl. entree, aperitief, 3-gangen diner, wijnarrangement en café complet. U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de datum van het DinerConcert. Direct na ontvangst reservering krijgt u een mail of uw reservering is toegekend en verzoek om betaling.

Urenschema

18.30 -
Ontvangst
Ontvangst en aperitief
18.45 -
Diner
Aanvang diner met amuses
19:00 -
Optreden
1e optreden
19:15 -
Voorgerecht
Voorgerecht
20:00 -
Optreden
2e optreden
20:15 -
Hoofdgerecht
Vervolg hoofdgerecht
21:00 -
Optreden
3e optreden
21:30 -
Dessert
Dessert
21:45 -
Caffee
Café complet en toegift

Datum

28 apr 2022

Tijd

18:30
Categorie