DinerConcert: Pal Szomora & Anastasia Kozhushko

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Donderdagavond 27 augustus 2020

De surprise van Ulvenhart DinerConcerten: de jonge topviolist: Pal Szomora, viool met pianiste Anastasia Kozhushko

Pal Szomora & Anastasia Kozhushko

Pál is 16 jaar oud en kind van Hongaarse ouders. Hij woont en studeert in België. Op zijn vierde jaar begon hij met viool spelen en zijn vader was zijn docent. Vanwege het enorme talent vertrok de familie Szomora naar Boedapest om Pál bij de beste viooldocenten les te laten krijgen. In zijn jonge jaren wint hij prijs na prijs. Momenteel studeert hij verder aan het conservatorium van Gent en treedt regelmatig op met de Oekraïense toppianiste Anastasia Kozhushko.

Anastasia Kozhushko werd geboren in Ukraine volgde een professionele opleiding aan de Speciale Muziekschool voor begaafde kinderen in Kharkiv. Vanaf 2005 studeerde ze aan het Koninklijk Conservatorium van Gent bij docent Vitaly Samoshko (winnaar Koningin Elisabethwedstrijd 1999). Sinds haar zesde jaar speelt Anastasia in landen over de hele wereld. Ze brengt werken van zowel Bach als Mozart, Saint-Saens, Chopin, Rachmaninov. Ze won eerste prijzen op internationale pianowedstrijden en ontving de eerste prijs in de wedstrijd Young Personality of the Year in Oekraïne.

Reserveren

De kosten van het DinerConcert bedragen € 62,50 p.p. incl. entree, aperitief, concert, diner, wijnarrangement en café complet. U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de concertdatum. Direct na ontvangst reservering krijgt u een mail of uw reservering is toegekend en verzoek om betaling.

Urenschema

18.30 -
Ontvangst
Ontvangst en aperitief
18.45 -
Diner
Aanvang diner met amuses
19.00 -
Optreden
1e optreden
19:15 -
Voorgerecht
Voorgerecht
20:00 -
Optreden
2e optreden
20.15 -
Hoofdgerecht
Vervolg diner
21:00 -
Optreden
3e optreden
21:30 -
Dessert
Vervolg diner
21:45 -
Caffee
Café complet
22:00 -
Optreden
Toegift

Datum

27 aug 2020

Tijd

18:30
Categorie