DinerConcert: Katerina Verbovskaya (UITVERKOCHT)

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Donderdagavond 26 december 2019 (Tweede Kerstdag)

Het laatste Ulvenhart DinerConcert 2018 was een avond om nooit te vergeten, met name door het betoverende optreden door Katerina Verbovskaya. Zij moest toen al beloven om in december 2019 terug te komen en vele gasten reserveerden alvast voor ‘volgend jaar’. Welnu, het nieuwe jaar verscheen, de zomer verdween en de feestmaand is in zicht. Dit jaar is het dubbel feest, omdat het laatste Ulvenhart DinerConcert van 2019 op Tweede Kerstdag valt. Katerina Verbovskaya zal ons gedurende de avond voorzien van muziekwerken van Schumann, Chopin en Liszt. Een avond waar de gasten op twee terreinen grandioos worden onthaald: een exclusief diner met heerlijke gerechten en daarnaast juweeltjes uit de wereld van populaire pianowerken.

Katerina Verbovskaya

Katerine Verbovskaya is geboren in Kaliningrad en is inmiddels een van Rusland’s meest getalenteerde jonge pianisten! Katerina heeft al een indrukwekkend aantal concerten en prijzen op haar naam staan.
Optredens: solo en met orkest in heel Rusland, Wenen, Brussel, Washington D.C, Brugge, Bolzano, enz.

Reserveren

Het jaarlijkse Ulvenhart DinerConcert in december geniet steeds weer extra grote belangstelling. Dit evenement is dan ook uitverkocht.

De kosten bedragen €62,50 p.p. incl. entree, aperitief, concert, driegangendiner, wijnarrangement en café complet. U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar reserveringen@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de concertdatum. U kunt ook bellen naar 076 – 561 60 89.

Urenschema

18.30 -
Ontvangst
Ontvangst en aperitief
18.45 -
Diner
Aanvang diner met amuses
19:00 -
Optreden
1e optreden
19:15 -
Voorgerecht
Voorgerecht
20:00 -
Optreden
2e optreden
20:15 -
Hoofdgerecht
Vervolg diner
21:00 -
Optreden
3e optreden
21:30 -
Dessert
Vervolg diner
21:45 -
Caffee
Café complet
22:00 -
Optreden
Toegift

Datum

26 dec 2019

Tijd

18:30
Categorie