DinerConcert: Anastasia Kozhushko, piano

Bij het maandelijkse DinerConcert staan de deuren van Ulvenhart extra wijd open. Het is de gastheer en chef-kok een groot genoegen u te ontvangen en de gelegenheid te krijgen de gewaardeerde gastronomie te presenteren. Het exclusieve diner wordt afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. In de Vlaamsche Schuur worden de muzikale parels gedragen door de akoestiek van het gewelfde rieten dak met oude gebinten én zicht op het landschap.

Al zes jaar iedere laatste donderdag van de maand een avond vol exclusieve tongstrelende gerechten, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Donderdagavond 28 september 2023

Anastasia Kozhushko komt uit Oekraïne, verblijft al jarenlang in West-Europa, maar haar muzikaal Slavisch temperament heeft ze nooit verloren en ze blijft de perfecte ambassadrice van de Russische pianoschool.
Ze studeerde aan de school voor bijzonder muzikaal begaafde kinderen in Kharkiv en later in België bij docenten van Russische afkomst, waaronder Vitaly Samoshko.

Anastasia Kenner-Kozhushko geeft les, treedt op en heeft een eigen pianoschool in Gent.
‘Ik wil dat kinderen blij en metzelfvertrouwen spelen voor publiek, zonder podiumvrees.’

Anastasia ’s talent bracht haar al op zeer jonge leeftijd op veel podia ter wereld en nu naar Ulvenhart DinerConcert.
De start deze avond is voor de Schilderijententoonstelling van Modest Mussorgsky, waar Kozshusko zich altijd weer etaleert als een emotionele wervelwind, zonder de muzikale precisie te vergeten.
Tijdens haar vertolking van Chopin blijkt zeker haar temperament met een fluwelen handschoen.
En dan volgt tot slot stijlvolle Argentijnse passie met composities van Astor Piazzolla.

Ontvangst: 18.30 uur

Aanvang: 18.45 uur

Anastasia Kozhusko

Reserveren

De entreeprijs voor het DinerConcert is € 69,50 p.p. incl. entree, aperitief, 3-gangen diner, wijnarrangement en café complet. U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de datum van het DinerConcert. Ook is het mogelijk om direct via onze website te reserveren.

Reserveren is mogelijk tot woensdag 27 september tot 14:00 uur.

Datum

28 sep 2023

Tijd

18:30

Kosten

€ 69,50 p.p.
Categorie