DinerConcert: Maria Pedano, chansons & Illia Fialko, piano

Iedere laatste Donderdag van de maand de tafels rond een jonge talentvolle musicus in de sfeervolle Vlaamsche schuur: een diner opgeluisterd met muzikale intermezzo’s. Een inspirerende beleving!

Donderdagavond 30 november 2023

Droom weg bij een prachtig romantisch programma door twee jonge, zeer getalenteerde musici: Maria Pedano en Illia Fialko. Illia speelt populaire werken voor piano. En dan volgen Franse chansons van onder meer Edith Piaf, Jaques Brel en Yves Montand.

Maria beschikt over uniek zangtalent en werd ook een topper op de hobo. Ze won op internationale concoursen en trad onder meer op in Carré, het Amsterdamse Concertgebouw en Victoria Hall Singapore. Pianist Illia Fialko komt uit een zeer muzikale Oekraïense familie. Als laureaat van diverse internationale concoursen geeft hij regelmatig concerten in Europa.

Voor de gasten van het Ulvenhart Kerstdiner Concert 2022 was er een extra verrassing: op zeker moment schoof  bij pianist Fialco aan de populaire zangeres Maria HP Pedano. Ze was al 5 keer bij Podium Witteman. Hiermee werden alle legendarische avond van het Ulvenhout Kerstdinerconcert overtroffen.

Ontvangst: 18.30 uur

Aanvang: 18.45 uur

Reserveren

De entreeprijs voor het DinerConcert is € 69,50 p.p. incl. entree, aperitief, 3-gangen diner, wijnarrangement en café complet. U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de datum van het DinerConcert. Ook is het mogelijk om direct via onze website te reserveren.

Reserveren is mogelijk tot woensdag 29 november tot 14:00 uur.

Datum

30 nov 2023

Tijd

18:30

Kosten

€ 69,50 p.p.
Categorie