DinerConcert: Hilda Huang, piano

Iedere laatste Donderdag van de maand de tafels rond een jonge talentvolle musicus in de sfeervolle Vlaamsche schuur: een diner opgeluisterd met muzikale intermezzo’s. Een inspirerende beleving!

Donderdagavond 30 november 2023

De nieuwe huisgenoot is de Bechsteinconcertvleugel die voortaan de Ulvenhartconcerten naar nog hoger niveau zal tillen. De C-vleugel van topmerk Bechstein met een warme klank is aan Ulvenhart ter beschikking gesteld door dhr. en mw. van Binsbergen uit Vught.

En dat in het belang van al de concertvrienden die inmiddels de weg naar Ulvenhart hebben gevonden of nu zeker zullen vinden.

Dank ook namens al die pianisten, die staan te trappelen vol ongeduld om aan de populaire optredens deel te nemen. Voor het inwijdingsfeest komt toppianiste Hilda Huang, vrijwel rechtstreeks uit de Verenigde Staten. Dat wordt een groots festijn, waarbij ook een dosis dankbaarheid niet zal ontbreken!

De Amerikaanse pianiste Hilda Huang volgde de graad Doctor of Musical Arts aan The Juilliard School.

Ter viering van het 250-jarig jubileum van Beethoven trad Hilda op in Europa en de Verenigde Staten. Ze was de eerste Amerikaanse die de 1ste prijs won in de Leipzig International Bach Competition en de eerste Amerikaanse die de hoofdprijs won op de Würzburg International Bach Competition.

Hilda woont sinds najaar 2023 in Nederland en vervolgt haar muziekstudie aan het Conservatorium van Amsterdam. Het is een groot genoegen, zeg maar voorrecht, haar te mogen ontvangen bij Ulvenhart Klassiek.

Hilda

Ontvangst: 18.30 uur

Aanvang: 18.45 uur

Reserveren

De entreeprijs voor het DinerConcert is € 69,50 p.p. incl. entree, aperitief, 3-gangen diner, wijnarrangement en café complet. U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de datum van het DinerConcert. Ook is het mogelijk om direct via onze website te reserveren.

Reserveren is mogelijk tot woensdag 29 november tot 14:00 uur.

Datum

30 nov 2023

Tijd

18:30

Kosten

€ 69,50 p.p.
Categorie